Jaga: Climate Designers

JAGA CLIMATE DESIGNERS MET DEZE NIEUWE ONDERTITEL LATEN WE U GRAAG ZIEN WAT ONS DOEL, WIE WE ZIJN, HOE WE NAAR DE TOEKOMST KIJKEN, NAAR TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN EN WAT WE DAARMEE BINNEN ONZE ORGANISATIE DOEN.

En als we iets vertellen over onze toekomstvisie, dan kan dat niet zonder ook te kijken naar de wereld om ons heen. Neem nu ons magazine; het papier is 100% gerecycled, we maken gebruik van 100% biologische inkten én het wordt met de Solar Energy Production techniek gedrukt (889,91 Kg CO2-uitstoot minder en 925,51 kWh traditionele stroom minder). Een cradle to cradle overtuiging die we in ons hele bedrijf doorvoeren. Ik rijd zelf in een elektrische auto en we zijn bij Jaga druk bezig om onze buitendienst in 2019 ook over te laten schakelen op elektrisch rijden. We willen geen ecologische footprint achterlaten.
 
We zijn dus echte Climate Designers. We voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die het klimaat altijd ten goede komen. Onze producten zorgen voor een fris binnenklimaat door op een duurzame wijze te koelen, te ventileren en te verwarmen. Op die manier dragen wij als Jaga een steentje bij aan een beter milieu en een gezonde planeet. Wat ons betreft is creativiteit daarbij van groot belang. Creativiteit leidt namelijk tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. In ons magazine willen we laten zien dat wij vol inzetten op innovatieve ontwikkelingen als het gaat om het koelen, ventileren en verwarmen van gebouwen en woningen. In een zeer open gesprek vertellen Jan en Bert Kriekels over hun vooruitstrevende visie op Jaga en over de praktische invulling daarvan. Daarnaast geef ik je graag een kijkje in mijn eigen huis. Ik heb geprobeerd dit zo energiezuinig mogelijk te maken met behulp van isolatie, maar ook door gebruik te maken van zonnepanelen en uiteraard door het plaatsen van de radiatoren van Jaga. Mijn huis is denk ik een mooie vertaling van de waarden van Jaga; het biedt een comfortabel binnenklimaat, met veel oog voor het buitenklimaat en ook met een belangrijke rol voor design. 
 
Maar zoals al eerder gezegd kijken we niet alleen naar onszelf. We kijken bovenal naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van klimaatveranderingen. We blijven graag scherp wat betreft onze visie. In deze editie toetsen we dit bij de directeur van Greenpeace, Joris Thijssen. We vragen hem onder andere of hij denkt dat de missie van zijn organisatie – een groene, duurzame wereld – nog steeds haalbaar is. Ook geven we tips over duurzaam wonen en bespreken we de stappen die we kunnen zetten om bijvoorbeeld ‘VanGasLos’ te komen. We laten je zien hoe we ons bij Jaga sterk maken voor een goed klimaat, zowel binnen als buiten.
 
Volledig in lijn met onze visie en de vraag vanuit de markt presenteren we in ons magazine ook onze nieuwste innovatie, de Strada Hybrid. Kortom, een magazine om je te inspireren en informeren.
 
Nieuwsgierig geworden?!
 
Chris Heerius, algemeen directeur Jaga Konvektco
 
I AM CLIMATE DESIGNER,
WHAT ABOUT YOU?!.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Council House
  • Porsche Centrum
  • Bennekom
  • De Vloot