Renovatiewoning Middelrode

Aanvullende informatie

Architect
Adviseur
Opdrachtgever
Installateur
Oplevering
Producten
Een mooie vertaling van onze Jaga filosofie vinden we terug in het huis van onze directeur Chris Heerius. Hij heeft zijn huis zo goed mogelijk verduurzaamd door de muren en het dak goed te isoleren, dubbelglas en zonnepanelen te plaatsen en de radiatoren te vervangen door de Low-H2O van Jaga. Daarbij is het design van de radiatoren ook van groot belang geweest. Ookal zijn sommige radiatoren nog aangesloten op de Hr-ketel, het zwembad en de uitbouw zijn aangesloten op een warmtepomp. De volgende verduurzamingsstap is uiteraard alle radiatoren aan te sluiten op een warmtepomp.
 
Er zijn diverse radiatoren in de woning van Chris geïnstalleerd. De Clima Canal is mooi in de vloer verwerkt en heeft een koel-unit, luchtverversingseenheid naast de krachtige hoofdverwarming. Ook de Briza draagt bij aan een fris binnenklimaat. Deze radiator heeft meerdere eigenschappen; verfrissende koelte in de zomer en warmte in de winter. Naast koelen en verwarmen is ook ventilatie van belang. De Oxygen2 is hier geïntegreerd in de Strada omkastingen. Het is een ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond klimaat in iedere ruimte. De filters dragen bij aan de  goede luchtkwaliteit in de woning. 
 
Benieuwd hoe je zelf je woning kunt verduurzamen? Jaga werkt samen met de online adviestool HomeQGo. Deze tool scant de bestaande woning om advies te geven op het vlak van het verduurzamen van de woning. Naast advies is het met deze tool ook mogelijk direct offertes op te vragen. Via deze tool ontvang je een complete offerte inclusief producten, aansluitmateriaal en installatie. Zo weet je snel welke stappen je zelf kunt zetten om nul op de meter te krijgen.  
 
Meer weten of de scan uitvoeren? Ga dan naar www.homeqgo.nl.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Portiekflats
  • SSGN Nijmegen
  • Majella school
  • Acaciapark