Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

NIEUW: Jaga catalogus 2016-2017.NL

Nieuwsgierig naar de nieuwe Jaga catalogus? Navigeer snel en gemakkelijk door het Jaga assortiment door de nieuwe versie te downloaden op je desktop.

DOWNLOAD HIER DE NIEUWE JAGA CATALOGUS 2016-2017.NL

Liever een fysiek exemplaar? Stuur een e-mail naar info@jaga.nl en ontvang een gedrukt exemplaar in uw brievenbus!

BLADER HIERONDER AL DOOR DE JAGA CATALOGUS

 

Jaga Ventilatie: Oxygen2

Het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland!

De ademende Low-H2O radiator

Jaga Oxygen2 creëert op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere lucht in de woning of het gebouw. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf.

DE TOEKOMST VAN ONS VAK

Creativiteit leidt tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. Hoe kijkt Jaga tegen deze ontwikkelingen aan? Eigenaar Jan Kriekels ziet de werknemers van Jaga als visionaire dromers met respect voor de natuur en met mooie ideeën die het klimaat ten goede komen. Hij geeft zijn visie op het gebied van creativiteit, technologie en klimaatverandering.

Creativiteit

INSTALLATEURSPANEL: De volgende generatie radiatoren

In het installateurspanel gaat Jaga in gesprek met installateurs over het vak. Iedere editie nemen er andere installateurs plaats in het panel. Deze uitgave spraken we over het thema ‘Radiatoren van de toekomst’. Wij stellen de deelnemers van het panel graag aan u voor: (van links naar rechts) Henk Vos, Technisch Bureau van Slooten, mede-eigenaar Arno Tromp, Installatiebedrijf A. Tromp BV, mede-eigenaar Dick Gunst, Gunst Warmtetechniek, eigenaar

Jaga Nieuws | Najaar 2017

Dát zijn de radiatoren van de toekomst

NIEUW: Vertiga en Mikado

 

NIEUW: Vertiga en Mikado

De volgende generatie designradiatoren…

Een nieuwe radiator kan bij een restyling of verbouwing van een interieur voor een prachtig effect zorgen. Als eyecatcher of als stille kracht in de complete uitstraling van een ruimte. Dit najaar breidt Jaga, specialist op het gebied van het realiseren van het juiste binnenklimaat, de Vertiga Collectie met de nieuwe designs Vortex en Helix uit. De Belgische designer Stan Maes ontwikkelde de ontwerpen van deze unieke designradiator. Daarnaast introduceert het merk de universele handdoekhouder Mikado in diverse varianten. 

Enthousiast over nieuwe publicatie ISSO

Kwaliteitseisen warmwaterverwarmingsinstallaties opnieuw vastgelegd.

Onlangs introduceerde ISSO, stichting Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties, drie nieuwe publicaties met kwaliteitseisen waar Jaga volledig achterstaat. De technische kwaliteitseisen (ISSO-publicatie 50, 51 en 53) hebben betrekking op goed functionerende warmwaterverwarmingsinstallaties in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, woongebouwen en kleine utiliteitsgebouwen. De richtlijnen zijn aangepast op de nieuwe isolatiewaarden in nieuwbouw en er is meer rekening gehouden met het comfort van de gebruikers.

Verslaafd aan gas? Ga #vangaslos

Volgende week op 10, 11 en 12 mei vindt het VanGasLos Festival plaats in Amsterdam. Nog steeds wordt er in Nederland voor maar liefst 93% aardgas gebruikt voor het verwarmen van onze huizen, gebouwen en tuinbouwkassen. Het klimaat is een actueel onderwerp en om de klimaatdoelstellingen te halen moet het gebruik van aardgas echt anders...

Het goede nieuws is: het kan anders. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van warmtepomp technologie, groen gas en collectieve warmte, hierdoor kunnen gebouwen op een andere en duurzame manier worden verwarmd. 

 

Het festival

Toekomst van ons Vak: Energieneutrale woningen

Onze samenleving speelt steeds meer in op duurzaamheid en duurzaam wonen. Het binnenklimaat en comfortabel leven spelen hierbij een grote rol. Er zijn steeds meer mensen die hun woning energieneutraal willen maken. Hoe gaat deze trend zich verder ontwikkelen en wat zijn de gevolgen voor ons vak?

Er zal steeds meer vanuit één totaalconcept samengewerkt worden tussen projectontwikkelaars, adviseurs, aannemers, installateurs en leveranciers. Wanneer alle componenten
namelijk op elkaar af worden gestemd, zullen ze elkaar versterken. Niet de verschillende partijen en leveranciers, maar de woning en het comfort van de bewoners zijn het uitgangspunt.

Events / Acties

Referenties

  • BeursEigenHuis
  • JAGA EXPO
  • Binnenluchtdag
  • Acaciapark
  • Galerijwoningen
  • Ecocredo
  • Medisch Centrum