Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

NIEUW: Jaga catalogus 2016-2017.NL

Nieuwsgierig naar de nieuwe Jaga catalogus? Navigeer snel en gemakkelijk door het Jaga assortiment door de nieuwe versie te downloaden op je desktop.

DOWNLOAD HIER DE NIEUWE JAGA CATALOGUS 2016-2017.NL

Liever een fysiek exemplaar? Stuur een e-mail naar info@jaga.nl en ontvang een gedrukt exemplaar in uw brievenbus!

BLADER HIERONDER AL DOOR DE JAGA CATALOGUS

 

Jaga Ventilatie: Oxygen2

Het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland!

De ademende Low-H2O radiator

Jaga Oxygen2 creëert op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere lucht in de woning of het gebouw. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf.

Jaga België gesloten van 14-07 t/m 06-08

Let op: Vanaf zaterdag 14 juli is ons hoofdkantoor en de fabriek in Diepenbeek gesloten tot 6 augustus.

Installatie Vakbeurs Hardenberg

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 september 2018 is de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg de locatie waar ondernemers uit de installatiebranche elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Drie dagen lang is de beurs voor belangstellenden geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Ventileren is een must!

Gedreven door milieuvraagstukken en de noodzaak van energiebesparing roept de overheid al jaren op om elk kiertje in onze woningen te dichten. Isolatie is namelijk een eerste belangrijke stap in energiebesparing. Door al deze aandacht voor isolatie wordt de kwaliteit van ons binnenklimaat er niet beter op. Voordat we onze woningen gingen isoleren, ging luchtverversing vrijwel vanzelf via naden en kieren. Nu moeten we nadenken over actief ventileren om te zorgen voor voldoende frisse lucht in huis.

Waarom is woningventilatie zo belangrijk?

Jaga Academy weer van start!

We laten u zien hoe een installatie wordt opgebouwd met oplossingen van Jaga op o.a. lage watertemperaturen, dus met een HR-ketel of warmtepomp.

Klik hier voor de actuele data en meer informatie en meldt u nu aan voor een van onze workshops of kies voor een volledig verzorgde trainingsdag bij Jaga.

 

Jaga Nieuws | Winter 2018

Verduurzaming en ventilatie: Het een kan niet zonder het ander

DE TOEKOMST VAN ONS VAK

Creativiteit leidt tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. Hoe kijkt Jaga tegen deze ontwikkelingen aan? Eigenaar Jan Kriekels ziet de werknemers van Jaga als visionaire dromers met respect voor de natuur en met mooie ideeën die het klimaat ten goede komen. Hij geeft zijn visie op het gebied van creativiteit, technologie en klimaatverandering.

Creativiteit

INSTALLATEURSPANEL: De volgende generatie radiatoren

In het installateurspanel gaat Jaga in gesprek met installateurs over het vak. Iedere editie nemen er andere installateurs plaats in het panel. Deze uitgave spraken we over het thema ‘Radiatoren van de toekomst’. Wij stellen de deelnemers van het panel graag aan u voor: (van links naar rechts) Henk Vos, Technisch Bureau van Slooten, mede-eigenaar Arno Tromp, Installatiebedrijf A. Tromp BV, mede-eigenaar Dick Gunst, Gunst Warmtetechniek, eigenaar

Events / Acties

Referenties

  • TD 27/09
  • Vakbeurs 11-09
  • TU Boot
  • Rode Olifant
  • Acaciapark
  • De Vloot
  • CS Rotterdam