Kindcentrum De Voorhof: Een frisse school

In augustus 2017 is na ruim 7 maanden renoveren kindcentrum de voorhof opgeleverd in leiderdorp. Het gerenoveerde gebouw voldoet nu aan het programma van eisen - frisse scholen 2012. Dit houdt o.a. In dat het gebouw per ruimte individueel geventileerd wordt op basis van de luchtkwaliteit (CO2-gehalte). De leerlingen zijn het schooljaar 2017/2018 ‘fris’ begonnen, maar wat is er precies allemaal gerenoveerd?

De renovatie 

Trip van Zoudtlandt Kazerne - Breda

De Trip van Zoudtlandt Kazerne heeft in 2016 een grootschalige metamorfose ondergaan. In de kazerne is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd, waar opleidingen voor Nederlandse officieren in de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee worden gegeven.

Om een zo aangenaam mogelijk werk- en leerklimaat te garanderen, is er gekozen voor Briza radiatoren met lage temperatuurverwarming, in combinatie met actieve koeling. Hierdoor kan op warme dagen een tot drie graden lagere temperatuur worden behaald.

Hotsofa

Take a seat on the heat

Hotsofa verandert de verwarming in een comfortabele zitplek en creeërt een ontmoetingsplaats bij het raam. De enige bank die geen ruimte neemt, maar ruimte geeft! 

Mooi in combinatie met een vrijstaande Mini of Panel Plus.

Centrum voor Jeugd en Gezin, Zutphen

In Zutphen is een voormalige basisschool, aan de Govert Flinkstraat, verbouwd waar vanaf april 2013 het Centrum voor Jeugd en Gezin zit gevestigd. Binnen het gebouw zijn diverse ruimtes voorzien van een nieuwe vloer, glaswanden, schilderwerk en een nieuw binnenklimaatsysteem om te verwarmen en ventileren.

Quatro Canal

Verwarmen en koelen

Ondanks de compacte afmetingen is Quatro Canal een krachtige hoofdverwarming, koel-unit en luchtverversingssysteem tegelijkertijd. Geruisloos en onopvallend zorgt Quatro Canal voor het hoogst denkbare clima-comfort.

Gerardus Majella basisschool, Lopik

In Lopik is het nieuwe gebouw van de katholieke basisschool Gerardus Majella geopend. Het gebouw biedt ook ruimte aan een logopediepraktijk en buitenschoolse opvang en er wordt samengewerkt met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook is er een dependance van het Medisch Centrum Lopik gevestigd.

Basisschool Eschmarke

Het besparen van energie en de bewustwording van het milieu zijn onderwerpen die ons van kinds af aan moeten worden bijgebracht. 4Green heeft met deze ideeën in haar achterhoofd een concept bedacht dat toegepast kan worden op scholen, waarbij een frisse school, energiebesparing en milieubewustwording centraal staan.

SSGN Nijmegen

SSGN Nijmegen

Het gebouw van de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen is een typisch product van het midden jaren ‘70 van de vorige eeuw. Net zo oud als het gebouw was ook het verwarmings- en ventilatiesysteem van de school. Het feit dat de installatie geheel was afgeschreven en het gebouw niet goed was geïsoleerd, in combinatie met zorgelijke resultaten van een enkele jaren eerder gehouden onderzoek naar de luchtkwaliteit in de lokalen, leidde tot de conclusie dat een ingreep nodig was.

Aansluitsets

Jaga heeft verschillende complete aansluitsets in het assortiment voor zowel Low-H2O radiatoren als designradiatoren.

Complete aansluitsets: met één code besteld !

Alle Jaga Low-H2O radiatoren worden compleet geleverd met ophangconsoles inclusief schroeven en schuifrondellen, en met ontluchter en afdichtstop.
Om het u nog makkelijker te maken biedt Jaga u tevens complete aansluitsets aan. Met één code bestelt u een complete ventielset, inclusief thermostaatkop en klemkoppelingen. Alle Jaga ventielsets zijn volledig afsluitbaar en voorzien van voorinstelling.

Collage Bennekom

De naam Collage weerspiegelt het samengaan van de Wilhelminaschool, Welstede, Cultura en Sociaal Cultureel Centrum ‘t Laag. Het splinternieuwe gebouw in Bennekom is speciaal voor hen gebouwd. Het complex is zo ingericht dat de verschillende instellingen van dezelfde voorzieningen gebruik kunnen maken. Zo zijn er in het complex niet alleen lokalen aanwezig maar ook een grote bibliotheek, geluidsdichte ruimtes om instrumenten te bespelen en vergaderruimtes. Kortom overal is over nagedacht in dit complex!

Events / Acties

Referenties

  • 14 t/m 16 mei
  • * WORKSHOP *
  • 9 t/m 11 maart
  • Brug Unilever
  • Botlek
  • Brandenburg
  • Portiekflats