Veemarkt Utrecht

Het project Veemarkt veld G-H is gelegen op locatie de Veemarkt, het plateau, te Utrecht. Het plan bestaat uit 112 huurappartementen en 45 grondgebonden huurwoningen.

Het plan is gerealiseerd aan de hand van de conceptuele bouwmethodes W&R van BAM Woningbouw en scoort met een EPC waarde van 0,3 en de toepassing van diverse duurzame voorzieningen energetisch zeer goed. Deze voorzieningen dragen bij aan een gezonder milieu en zorgen voor lagere energielasten voor de klant.

In totaal zijn in deze woningen 315 Jaga Strada radiatoren geïnstalleerd.

WTC Memorial Museum

Jaga Canada heeft het Paviljoen van het WTC Memorial Museum van verwarming mogen voorzien. In het paviljoen zijn Jaga's ruimtebesparende inbouwoplossingen geïnstalleerd, de Mini Canal is custom made met speciale hoeken, die naadloos in de omgeving passen.

Parc Glorieux

Harmonie tussen oud en nieuw, daar ging het om bij de herontwikkeling van Parc Glorieux. Het voormalige klooster Mariaoord – een Rijksmonument – is gerestaureerd en verbouwd tot 32 prachtige, karakteristieke appartementen. Met deze ingreep heeft het gebouw een nieuw en duurzaam leven gekregen.
Bijna alle appartementen bestaan uit een historisch deel en een nieuw, aangebouwd gedeelte. Ze zijn voorzien van het modernste wooncomfort en hebben een luxe afwerking. Waar mogelijk zijn de sobere maar klassieke elementen behouden.

Hotsofa

Take a seat on the heat

Hotsofa verandert de verwarming in een comfortabele zitplek en creeërt een ontmoetingsplaats bij het raam. De enige bank die geen ruimte neemt, maar ruimte geeft! 

Mooi in combinatie met een vrijstaande Mini of Panel Plus.

Vertiga

Vertiga combineert de kracht van de Top Performers, de zuinigheid van de Jaga Energy Savers, en het design van de Eyecatchers. Vertiga is een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator voor warmtepompen en hr-ketels. Ideaal voor in de lobby van een hotel of entree van een kantoor.

Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie.

Iguana Angula PLUS

De symboliek van een stralende zon

Warmte met symboolwaarde. Geïnspireerd op een kindertekening van een stralende zon. 

Een radiator het hoekje om. Veel vermogen op weinig ruimte. Zowel energetisch als esthetisch een bijzondere oplossing!

Iguana Angula Plus geeft tot 40% meer warmte af. Een vernieuwende vormgeving met een strakke, ononderbroken zijplaat die voor een extra warmte-boost zorgt. Warmtecomfort zonder uw muur te beheersen.

Porsche Centrum, Rotterdam

Porsche staat al jaren bekend om snelle auto’s en functioneel design van hoge kwaliteit. Deze bolides worden al sinds 1949 vanuit Duitsland geëxporteerd naar Nederland. In 2011 opende een nieuw Porsche Centrum haar deuren in Rotterdam. Het gebouw waarin het nieuwe Porsche Centrum zich bevindt wordt geheel verwarmd door Jaga Low H2O-radiatoren. Deze manier van verwarmen zorgt ervoor dat er in het gebouw aan de Landaulettestraat geen andere vormen van verwarming nodig zijn.

Aansluitsets

Jaga heeft verschillende complete aansluitsets in het assortiment voor zowel Low-H2O radiatoren als designradiatoren.

Complete aansluitsets: met één code besteld !

Alle Jaga Low-H2O radiatoren worden compleet geleverd met ophangconsoles inclusief schroeven en schuifrondellen, en met ontluchter en afdichtstop.
Om het u nog makkelijker te maken biedt Jaga u tevens complete aansluitsets aan. Met één code bestelt u een complete ventielset, inclusief thermostaatkop en klemkoppelingen. Alle Jaga ventielsets zijn volledig afsluitbaar en voorzien van voorinstelling.

Collage Bennekom

De naam Collage weerspiegelt het samengaan van de Wilhelminaschool, Welstede, Cultura en Sociaal Cultureel Centrum ‘t Laag. Het splinternieuwe gebouw in Bennekom is speciaal voor hen gebouwd. Het complex is zo ingericht dat de verschillende instellingen van dezelfde voorzieningen gebruik kunnen maken. Zo zijn er in het complex niet alleen lokalen aanwezig maar ook een grote bibliotheek, geluidsdichte ruimtes om instrumenten te bespelen en vergaderruimtes. Kortom overal is over nagedacht in dit complex!

Andreas Ensemble

Comfort en energiebesparing 

Hip en trendy wonen in een luxueus appartement op een fashionable toplocatie. Dat is wonen in het Andreas Ensemble aan de rand van het geliefde Amsterdam Zuid! Aan de oevers van de Westlandgracht, op de plek van het voormalige Andreas Ziekenhuis, verrezen negen markante woongebouwen aan prachtig aangelegde binnentuinen. Het ensemble bevat exclusieve en comfortabele zowel koop- als huurappartementen.

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Hotel Modez
  • SSGN Nijmegen
  • Vleuterweide
  • Galerijwoningen