Nautica

Tijdloos design voor elke keuken en badkamer. De strakke vormgeving van deze Jaga radiator siert met zijn achterliggende collectoren elk interieur. Eigentijds of klassiek. De Nautica is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bekijk ook eens soortgelijke modellen als de Sani Louvre en de Aristocrat.

Aristocrat

Tijdloze designradiator voor elke keuken en badkamer

De strakke vormgeving van deze Jaga Aristocrat handdoekradiator siert met zijn achterliggende collectoren elk interieur. Eigentijds of klassiek. De Aristocrat designradiator is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder mat gestraald RVS of glanzend gepolijst RVS. Tevens is Aristocrat uit te voeren als elektrische radiator.

Sani Bow

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Bow kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. De Sani Bow is uitgerust met licht gebogen stralingsbuizen.

Ook verkrijgbaar als elektrische uitvoering.

Sani Basic

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Basic kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. De Sani Basic is uitgerust met rechte stralingsbuizen.

Ook verkrijgbaar als elektrische uitvoering.

Sani Louvre

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met fraaie vormgeving. Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani typeert. De Sani Louvre kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. Door de schuine plaatsing van de stralingsbuizen van de Sani Louvre doet deze radiator denken aan de romantische louvre luikjes. 

Sani Louvre is leverbaar als wandmodel, in verschillende kleuren en maten.

Sani Panel

Strak, tijdloos design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani Panel typeert.

De Sani Panel kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen.

De elegante en functionele Sani Panel is leverbaar als wandmodel, in verschillende kleuren en maten.

Sani Ronda

De functionaliteit van een handdoekradiator gecombineerd met klassieke vormgeving. Klassiek design met een hoge warmteafgifte, dat is wat de Sani Ronda typeert. De Sani Ronda kan als hoofdverwarming gebruikt worden, om de hele badkamer te verwarmen of als kleine radiator om alleen handdoeken een badjas te verwarmen. Sani Ronda is leverbaar als wandmodel of vrijstaand model, in verschillende kleuren en maten.

Nieuw: standaard aansluiting MM

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Majella school
  • Vleuterweide
  • Jan Lelsstr.
  • Porsche Centrum