Gebruik deze term als je wilt dat het item in de onderste balk bij Events / Acties getoond wordt.

Bezoek Jaga tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

Jaga ook op volgende editie van Beurs Eigen Huis

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Wil je een optimaal binnenklimaat met oog voor hèt klimaat: kom dan van 9 t/m 11 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer een droomklimaat in jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie op het gebied van innovatie en design ben je bij Jaga tijdens Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Bij Jaga vind je radiatoren voor milieuwbewust verwarmen, koelen en ventileren. Jaga Climate Design staat voor een reeks radiatoren die voor een prettig en gezond binnenklimaat zorgen met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Jaga radiatoren bevatten de meest innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen voor een gezond klimaat.

Dag van de Binnenlucht

Donderdag 2 november in Den Bosch

Energie 2017

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

De duurzame binnenklimaat oplossingen van Jaga kunt u vinden in Hal 3 stand E079. Dit jaar speciale aandacht voor laag temperatuur verwarming in combinatie met duurzame energieopwekkers.

Bezoek Energie én Jaga - vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan:

Beurs Eigen Huis 2017

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden en wat doe je aan het binnenklimaat? Van 6 t/m 8 oktober ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht.

Van 6 t/m 8 oktober vindt de Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs is er speciale aandacht voor Passief Bouwen, binnen dit beursplein kunt u Jaga vinden op stand A1.61. We vertellen u daar graag alles over onze oplossing voor verwarming, koeling en ventilatie.

TU Boot 2017

Alles voor de professional

Van 9 oktober tot en met 20 november 2017 gaat de TU Boot weer door Nederland varen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het thema is dit jaar 'Alles voor de professional'.

Jaga kunt u vinden op het bovendek - standnummer 45.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017

Tijdens de Installatie Vakbeurs 2017 in Hardenberg introduceert Jaga 2 nieuwe designradiatoren...

Bewonder deze nieuwe innovaties voor de allereerste keer tijdens de vakbeurs voor de gehele installatiebranche in de Evenementenhal in Hardenberg. De Installatie Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 september 2017. Jaga presenteert zich op stand 166 tijdens deze dagen.

Thuis bij Wasco

Thuis bij Wasco, dé dagen waarbij Wasco leveranciers en zelfstandige professionals bijelkaar brengt. 
 
Bezoekers, per beursdag
Dinsdag 16 mei: regio noord/oost Nederland
Woensdag 17 mei: west/midden Nederland
Donderdag 18 mei: regio zuid Nederland
 
Standnummer

Rensa on Stage 2017

Rensa on Stage
Rensa On Stage, 10 avonden waarop we klanten en leveranciers ontvangen in kleinschalige, sfeervolle theaters.  

Data, locatie en tijd
Dinsdag 30 mei -  Amphion Doetinchem

Building Holland 2017

Van 11 t/m 13 april vindt Building Holland plaats in de RAI Amsterdam. Dit is dé beurs op het gebied van innovatie.

Bezoek onze stand op standnummer #169.

Building Holland is op dinsdag geopend vanaf 12:00 en op woensdag en donderdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Reserveer hier gratis uw tickets!

 

 

Events / Acties

Referenties

  • BeursEigenHuis
  • JAGA EXPO
  • Binnenluchtdag
  • AE A'dam
  • Bennekom
  • De Vloot
  • Botlek