Gebruik deze term als je wilt dat het item in de onderste balk bij Events / Acties getoond wordt.

Bezoek Jaga tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

KOELEN

Nu er meer en meer energiezuinig is gebouwd, geïsoleerd en gerenoveerd is de hoofdbehoefte voor klimaatbeheersing binnenshuis aan het verschuiven van strikt verwarmen naar koelen.

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga is de Strada Hybrid. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

VENTILEREN

Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Zodra de luchtkwaliteit in een ruimte afneemt, reageert ons lichaam direct. In een bedompte ruimte krijg je bijvoorbeeld hoofdpijn. Allergische reacties, benauwdheid en andere luchtwegproblemen komen ook regelmatig voor in ruimtes die slecht geventileerd zijn. Ventilatiespecialist Jaga komt met de oplossing: Oxygen2.

Als we een ruimte niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Hierdoor kunnen gezondheidsklachten ontstaan zoals benauwdheid, hoesten, uitdroging en hoofdpijn. Lees hier meer over de noodzaak van ventileren.
 
Een goed ventilatiesysteem is onzichtbaar en geruisloos.

VERWARMEN

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe ecologische oplossingen voor koeling, ventilatie & verwarming. Er is immers steeds minder energie nodig om hetzelfde resultaat te behalen.

De Jaga radiator is nooit een gewone radiator geweest. Al onze producten zijn vanaf het begin bedoeld om in combinatie met milieuvriendelijke energiebronnen zoals warmtepompen en zonne-energie ingezet te worden. De ultralichte warmtewisselaar van onze eerste producten bevatte al de basis van al onze nieuwe en toekomstige producten. De technologische voorsprong die we hebben zit voornamelijk in lichtgewicht, responsieve en krachtige warmtewisselaar. Lees hier meer over deze techniek die we LOW-H2O noemen.

Jaga Academy Trainingsdag bij Jaga in Diepenbeek

Tijdens de trainingsdag bij Jaga in Diepenbeek (BE) leert u in diverse workshops alles over hoe Jaga oplossingen u helpen naar Nul op de Meter en hoe u dit in de praktijk toepast?

Programma:
10:00       Ontvangst en welkom
10:30       Introductie Jaga
11:30       Afgiftesystemen óók geschikt voor warmtepompen
12:30       Lunch
13:30       Oxygen2: decentrale vraaggestuurde ventilatie
14:30       Fabrieksrondleiding
16:00       Afsluitende borrel
17:00       Diner
 

TU-Boot

Tot en met 27 november 2018 vaart de TU Boot weer door Nederland.

Het thema is dit jaar 'Samen aan het roer'. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over de TU Boot 2018.

Vakbeurs Energie

Bezoek onze stand op vakbeurs Energie in Den Bosch en ontdek de dynamiek van Jaga!

  REGISTREER HIER GRATIS>>

*Bij voorregistratie t/m 8 oktober!

 

 

Trainingsdag en rondleiding fabriek Jaga Diepenbeek

Ook dit najaar zijn er weer verschillende Jaga Academy Trainingsdagen, montage- en installatieworkshops. De eerste trainingsdag vind plaats op 27 september. Verzeker jezelf alvast van een plekje en schrijf je via onderstaande button in!

TU Boot gaat ook dit najaar weer Nederland door varen

Van 15 oktober tot en met 27 november 2018 gaat de TU Boot weer door Nederland varen.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het thema is dit jaar 'Samen aan het roer'. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over de TU Boot 2018.

Trainingsdag Ventilatie in BENG

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2020 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Máár wat betekent dit nu? Hoe worden woningen straks verwarmt, zonder oververhitting. Én wat wordt het aandeel ventilatie in deze gebouwen? Met of zonder WTW. Jaga neemt u graag mee in deze vraagstukken tijdens de trainingsdag “Ventilatie in Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)” op donderdag 14 juni as.

 TRAININGSDAG VENTILATIE

Events / Acties

Referenties

  • KOELEN
  • VENTILEREN
  • VERWARMEN
  • Woning Rijssen
  • CJG Zutphen
  • SSGN Nijmegen
  • Majella school