Gebruik deze term als je wilt dat het item in de onderste balk bij Events / Acties getoond wordt.

Bezoek Jaga tijdens VSK bij ANNE

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Bezoek tijdens VSK ‘18 de JAGA EXPO bij ANNE*. Laat je tussen 09.00 en 12.00 uur inspireren door wat wij, CLIMATE DESIGNERS betekenen voor een beter (binnen-)klimaat. En ontdek de kunst van totale en milieubewuste binnenklimaat-oplossingen. Meld je nu aan dan zetten we ook een mooi cadeau voor je klaar!

Jaga verrast je met een kickstart voor jouw VSK-bezoek!

* Bij ANNE zie je een greep uit onze producten live geïntegreerd in een totaalsysteem!

Vakbeurs Energie

Bezoek onze stand op vakbeurs Energie in Den Bosch en ontdek de dynamiek van Jaga!

  REGISTREER HIER GRATIS>>

*Bij voorregistratie t/m 8 oktober!

 

 

Trainingsdag en rondleiding fabriek Jaga Diepenbeek

Ook dit najaar zijn er weer verschillende Jaga Academy Trainingsdagen, montage- en installatieworkshops. De eerste trainingsdag vind plaats op 27 september. Verzeker jezelf alvast van een plekje en schrijf je via onderstaande button in!

TU Boot gaat ook dit najaar weer Nederland door varen

Van 15 oktober tot en met 27 november 2018 gaat de TU Boot weer door Nederland varen.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het thema is dit jaar 'Samen aan het roer'. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over de TU Boot 2018.

Trainingsdag Ventilatie in BENG

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2020 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Máár wat betekent dit nu? Hoe worden woningen straks verwarmt, zonder oververhitting. Én wat wordt het aandeel ventilatie in deze gebouwen? Met of zonder WTW. Jaga neemt u graag mee in deze vraagstukken tijdens de trainingsdag “Ventilatie in Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)” op donderdag 14 juni as.

 TRAININGSDAG VENTILATIE

Installatieworkshop 20 juni

Tijdens deze Jaga Academy workshop willen we u als installateur in korte tijd meenemen door de woning en per ruimte bepalen, welke mogelijkheden er allemaal zijn met Jaga radiatoren. De workshop zal niet alleen theoretisch zijn maar vooral ook praktisch.

Deze workshop wordt in het Wasco Energie Centrum (WEC) in Twello gegeven vanaf 14:00 uur! De focus zal liggen op de installatie en de mogelijkheden van Jaga radiatoren hierin.

Montageworkshop 13 juni

Tijdens deze Jaga Academy workshop willen we u als installateur in korte tijd meenemen door de woning en per ruimte bepalen, welke mogelijkheden er allemaal zijn met Jaga radiatoren. De workshop zal niet alleen theoretisch zijn maar vooral ook praktisch. Zo gaan we tijdens de montageworkshop in ’s-Hertogenbosch vanaf 16:00 uur gezamenlijk radiatoren selecteren en deze daadwerkelijk monteren.

Schrijf je in voor de montageworkshop in 's-Hertogenbosch op 13 juni

Tijdens een Jaga Academy workshop willen we u als installateur in korte tijd meenemen door de woning en per ruimte bepalen, welke mogelijkheden er allemaal zijn met Jaga radiatoren. De workshop zal niet alleen theoretisch zijn maar vooral ook praktisch. Zo gaan we tijdens de montageworkshops in ’s-Hertogenbosch gezamenlijk radiatoren selecteren en deze daadwerkelijk monteren.

 

TRAININGSDAG Ventilatie in Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Verwarmen, koelen en ventileren

Ventilatie in Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2020 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Máár wat betekent dit nu? Hoe worden woningen straks verwarmt, zonder oververhitting. Én wat wordt het aandeel ventilatie in deze gebouwen? Met of zonder WTW.

Jaga Academy Trainingsdag in Diepenbeek, België

Ga een stap verder dan in de Jaga Academy Workshops en laat u een volledige dag van 10:00 tot 16:00 uur trainen bij Jaga in Diepenbeek (BE). Het toepassen van duurzame energiesystemen is steeds meer aan de orde van de dag. Zo kunnen steeds meer woningen en gebouwen energieneutraal gebouwd of gerenoveerd worden. Om een woning of gebouw naar Nul op de Meter te maken kunnen diverse concepten worden toegepast. Welke Jaga oplossingen helpen u naar Nul op de Meter en hoe past u dit in de praktijk toe? Tijdens de Jaga Academy trainingsdag gaan we in diverse workshops dieper in op deze onderwerpen. Volgt u de training bij Jaga in Diepenbeek, dan mag u de rondleiding door onze fabriek niet missen. Optioneel kunt u met ons afsluiten voor een diner.

Klik op de button om u direct in te schrijven

 

Events / Acties

Referenties

  • vakbeursenergie
  • TD 27/09
  • TU Boot
  • Duinzicht
  • Raad v State
  • De Vloot
  • CS Rotterdam