Slimme en energiezuinige klimaatbeheersing in hotels

De totaalbeleving van elk hotel wordt bepaald door de optelsom van comfort, uitstraling en gastvrijheid. Met de klimaatoplossingen van Jaga versterk je alle drie én zet je serieuze stappen op het gebied van duurzaamheid. Je hotelkamers zijn altijd snel en fluisterstil op temperatuur, het design is prachtig (óf onzichtbaar weggewerkt) en de bediening intuïtief. De uitzonderlijke lage energiekosten maken de oplossingen van Jaga voor klimaatbeheersing in hotels helemaal toekomstproof. Bekijk de voordelen van Jaga.

De 5 voordelen van Jaga

Icoonset 2019 30 Fast Black
SNELLE REACTIETIJD

hotelkamers in no-time op temperatuur

Icoonset 2019 28 Silent Black
FLUISTERSTIL

gasten slapen heerlijk

Icoonset 2019 16 Lowest Energy Black
ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

lagere kosten en minder uitstoot

Icoonset 2019 14 Max Heat Black
COMPLEET BINNENKLIMAAT

koelen én verwarmen

Icoonset 2019 44 Size Black
BREED AANBOD EN MAATWERK MOGELIJK

altijd een passende oplossing

Onze basisoplossingen voor klimaatbeheersing hotels

Samen bekijken we welke oplossing het beste past in je hotel. De installatie is eenvoudig en snel te realiseren. Heb je specifieke wensen, dan is maatwerk altijd mogelijk.

Bezoek ons Experience lab

Zelf het comfort van Jaga ervaren? We nodigen je graag uit in het Jaga Experience Lab. Hier hebben we een speciale simulatieruimte waarin je zelf de werking van de verschillende producten beleeft. Mail ons en we plannen een bezoek in! marketing@jaga.nl

Jaga Experience Lab

Ideaal voor hotelkamers en gemeenschappelijke ruimtes

We zijn gespecialiseerd in de klimaatbeheersing van hotels. Met onze systemen zorgen we ervoor dat ook de gemeenschappelijke ruimtes altijd comfortabel zijn. Heeft je hotel een hoge entree? Wij weten een typische koudeval te voorkomen, zodat je je gasten direct een warm welkom geeft.

Jouw keuze voor een duurzame toekomst

Gasten zijn steeds kritischer ten aanzien van duurzaamheid en strengere energie-eisen vanuit de overheid zijn slechts een kwestie van tijd. We denken met je mee over BENG-proof bouwen en BREEAM. Bij veel hotels levert toepassing van onze systemen een of enkele sprongen in het energielabel op. Vraag ons gerust om voorbeeldberekeningen, we geven je de energieprestaties graag zwart-op-wit. Met onze klimaatoplossingen geef je op praktische en betaalbare wijze invulling aan je duurzaamheidsambities.

Altijd een oplossing die past

Op basis van jouw eisen ten aanzien van energieprestatie, functionaliteit, beheer- en bedieningsgemak bepalen we samen de meest geschikte oplossing per kamer en gemeenschappelijke ruimte. Pas bij sterk afwijkende wensen is maatwerk vereist. In dat geval staan onze adviseurs klaar om een passende oplossing te ontwikkelen.

Bekijk onze referentieprojecten

We zijn trots op de oplossingen voor klimaatbeheersing in hotels die we hebben gerealiseerd. Bekijk hier enkele van onze recente projecten.

Genoeg over ons, hoe kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten over onze oplossingen en de mogelijkheden voor jouw hotel? Neem direct contact met ons op via 073 631 23 60, dan maken we een persoonlijke afspraak en plannen we desgewenst een bezoek aan ons Experience Lab in!